În cazul de față Kali nu se referă la una dintre soțiile zeului Shiva, zeitatea duală din mitologia hindusă, divinitate a morții și întunericului, a timpului, uneori și a fecundității sau a distrugerii. Artele marțiale filipineze se referă la metode de luptă adoptate de indieni și îmbunătățite în perioada modernă în Filipine, ceva ce încorporează elemente din mai multe arte marțiale - cele mai populare sînt Arnis, Eskrima și Kali.

Este bine cunoscut faptul că artele marțiale au un efect benefic asupra sănătății fizice și mentale a oamenilor, și încă de multă vreme: se obține un tonus muscular și psihic de invidiat, se îmbunătățesc performanțele fizice și mentale. Recent Kali a început să fie folosită ca metodă de tratament a veteranilor de război - îi ajută să treacă de simdromul post traumatic.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Arte marțiale pentru veterani - Dan-Marius Sabău - Sport: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.