știri Oradea

Doi bătrîni au fost accidentați ieri pe trecerea de pietoni din stația de tramvai de lîngă piața mare din Oradea. Din nou. Nu este prima oară cînd există victime din cauza vitezei și a neatenției, nu este prima oară cînd oamenii (inclusiv cei în vîrstă) sînt loviți pe trecere...

în acest caz a fost de vină viteza prea mare, pro

 

Aruncînd o privire peste știrile din Oradea am observat o chestie interesantă: renovarea cetății Oradea este departe de a fi gata (se estimează finalizarea ei undeva prin 2015), dar unii se grăbesc să inaugureze chestii cvasi-fantomă printre grămezile de moloz, mașinăriile și muncitorii aflați prin cetate.

Astfel,

Ca fost bolnav de hepatită (cea mai "simplă" dintre ele, A-ul, în urma unei epidemii prin școli pe vremea cînd eram copil), am preferat să mă păstrez într-o oarecare măsură informat despre efectele acestei boli asupra oamenilor. Așa că nu este deloc ceva neobișnuit că știrea despre campania de testări gratuite pentru detectarea hepatitei C în Oradea mi-a atras atenția.

User Rating: / 1
PoorBest  
Stiri - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.