Sînt nițel cam sceptic că tehnologia din spatele arsenalului nuclear este chiar așa cum e prezentată în imaginile alăturate, dar ceva din ce se spune acolo are foarte mult sens: atîta vreme cît tehnologia funcționează fără erori nu prea are sens să o schimbi. Iar dacă este protejată de acțiunile neautorizate venite din exterior cu atît ai mai puține motive să o actualizezi.

Practic, cu cît tehnologia e mai obscură și mai învechită cu atît sînt mai puține șanse să apară cineva capabil să ”o spargă”: date sînt pe suport magnetic (dacă nu știi ce-i o dischetă spune-mi și-ți arăt cîteva, dacă reușesc să le mai găsesc), nu există wi-fi sau bluetooth, sistemul de operare este personalizat și nu știi care-s comenzile. Cea mai mare vulnerabilitate rămîn tot oamenii, ca în majoritatea cazurilor, iar oamenii pot fi antrenați.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Tehnologia veche e bună și ea la ceva - Dan-Marius Sabău - Tehnologie: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.